Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Sony εργάζεται για να προλάβει την Apple στο νέο σετ τηλεόρασης

Πολύς ντόρος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του Steve Jobs και του περίφημου “I finally cracked it” σχετικά με το σετ τηλεόρασης αλλά και της μετέπειτα αναφοράς για ενσωμάτωση του Siri σε αυτό.
Και ενώ, λοιπόν, δεν έχουμε κάποια απτή ένδειξη για την ύπαρξη μιας τέτοιας λύσης ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας η Wall Street Journal αποφάσισε να ρωτήσει τη Sony για το πως βλέπει την επικείμενη διείσδυση της Apple στην αγορά της τηλεόρασης.
Ο Howard Stringer, CEO της Sony, αναφέρει ότι η Sony έχει μια στρατηγική “τεσσάρων οθονών” για κινητά τηλέφωνα, tablet συσκευές, υπολογιστές και τηλεοράσεις. Ο ίδιος αναφέρει ότι ξόδεψε τα τελευταία πέντε χρόνια κατασκευάζοντας μια πλατφόρμα έτσι ώστε να μπορεί να συναγωνιστεί με τον Steve Jobs, η οποία τώρα είναι έτοιμη και έτοιμη για κυκλοφορία.
Αναφέρει, επίσης, ότι η Sony έχει κάποιες ιδέες για μια “διαφορετική” τηλεόραση στην οποία εργάζονται πυρετωδώς για να προλάβουν την Apple. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, φυσικά, αλλά δήλωσε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Steve Jobs εργαζόταν στον να αλλάξει την παραδοσιακή μορφή της τηλεόρασης.


[πηγή: macuser]

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου