Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Gmail 1.0.2 για iPhone, τώρα διορθωμένο



Μετά την πλήρη αποτυχία του Gmail for iPhone app η Google εμφάνισε ξανά στο App Store την εφαρμογή. Η νέα έκδοση έχει ανέβει στο νούμερο 1.0.2 και απαιτείτε η απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης του Gmail για iPhone ή η έξοδος από το app ώστε να γίνει σωστά η αναβάθμιση. Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, αυτό λέει το Google στην περιγραφή του app.
If you already have the Gmail app 1.0.1 released on 2 Nov, you will need to uninstall or log out of the old app prior to installing the new app.
To Gmail για iPhone και iPad εκτός από την υποστήριξη με γραφικό περιβάλλον όπως ακριβώς θέλει το Google και ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η οθόνη (iPhone vs iPad) υποτίθεται ότι θα έφερνε για πρώτη φορά κάτι το μοναδικό: push notifications του Gmail στο iOS.
Δυστυχώς η πρώτη έκδοση που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα σε αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, τα push notifications του gmail σε iPhone και iPad. Το Google αναγκάστηκε να απομακρύνει το Gmail iPhone app από το App Store μόλις μερικές ώρες μετά την παρουσίαση του.

[πηγή: pestaola]

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου