Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Facebook email frequency, επέλεξε πότε θα σε πρήζουν



Το Facebook email frequency είναι μία από τις σημαντικότερες ρυθμίσεις που προσφέρει πλέον το Facebook. Αυτό που κάνει είναι να επιλέγει αυτόματα τον αριθμό των emails που στέλνονται στο λογαριασμό σας κάθε ημέρα. Πρακτικά το Facebook email frequency ξέρει τι είναι σημαντικό για τον κάθε χρήστη και φροντίζει να ειδοποιεί σε περιπτώσεις πχ που κάποιος γίνεται tag σε φωτογραφία, σας προσθέσει σαν νέο φίλο, αν συμβαίνει κάτι με πληρωμές και αν έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Παράλληλα το Facebook συγκεντρώνει σε μερικά μόνο emails τα σημαντικά γεγονότα και νέα που μπορεί να χάσατε από τους φίλους σας.
Με αυτό τον τρόπο ξεμπερδεύετε από τα άπειρα emails για κάθε σχόλιο και like που γίνεται σε φωτογραφίες, βίντεο και links. Το Facebook διαχωρίζει όλα αυτά και φροντίζει αν προβάλλει ειδοποιήσεις μέσα στο site με τον γνωστό τρόπο: κόκκινο κουτάκι και αριθμός.
Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για το Facebook email frequency κάνετε κλικ εδώ (πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook) ή ακολουθείτε το Account settings > notifications > email frequency.

[πηγή: pestaola]

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου