Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Νέα αναστάτωση με πλαστούς λογαριασμούς του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter

Ο λογαριασμός ΚΚΕgr στο twitter, για τον οποίον ουδέποτε το κόμμα παραδέχθηκε ότι είναι πραγματικός, δημιουργεί και πάλι αναστάτωση την ημέρα των εκλογών, προκαλώντας παρέμβαση ακόμη και από τη Γενική Γραμματέα του κόμματος,Αλέκα Παπαρήγα. Αιτία μία δημοσίευση του (tweet) που καλεί τον ελληνικό λαό να στηρίξει-ψηφίσει ένα άλλο κόμμα(συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ) και όχι το ΚΚΕ.





Όπως ήταν φυσικό, το KKE αντέδρασε έντονα, ζητώντας την παρέμβαση τόσο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, όσο και της ίδια της Google (!), όπως δήλωσε η ίδια η κα. Παπαρήγα μετά την ψήφο της. Η Γενική Γραμματέας του KKE επανέλαβε, φυσικά, για ακόμη μία φορά, ότι το κόμμα δεν έχει twitter ούτε και Facebook – και δε μας έκανε καθόλου εντύπωση η αλήθεια.
Και τα «παιχνίδια» στο twitter συνεχίστηκαν, όταν κάποιος έφτιαξε ένα ακόμη ψεύτικo account, με όνομα @Syrizagr, γράφοντας σε αυτό ότι «η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη αλληλεγγύης στηρίζει σε αυτές τις εκλογές ΚΚΕ».

Και κάπως έτσι, το twitter από το πρωί, μάς προσφέρει, για ακόμη μία φορά, μεγάλες στιγμές – παρακολουθώντας το@kkegr και όχι μόνο. Μέχρι τις 7, βέβαια, γιατί μετά αρχίζουν τα σοβαρά. Καλή ψήφο σε όλους έως τότε!


[πηγή: Digitallife]

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου