Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Νέα στο Google+: Photo editor, δημοφιλέστερα θέματα και στατιστική ανάλυση [Videos]



Η Google ανακοίνωσε επίσημα μερικά νέα χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου Google+, μετά την αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο και τα hashtags που είδαμε πρόσφατα, συγκεκριμένα τα What’s Hot, Google+ Ripples και Google+ Creative Kit photo editor. Ας τα δούμε παρακάτω:
Η λειτουργία What’s Hot έχει ενσωματωθεί στο stream του προφίλ σας και εμφανίζει τα δημοφιλέστερα post από τους κύκλους σας (δηλαδή με πολλά σχόλια και +1), δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το Top Stories στο Facebook.
Η λειτουργία Google+ Ripples αφορά τη στατιστική ανάλυση των post που αναρτώνται στο Google+. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εργαλείο που σας εμφανίζει ένα διάγραμμα με πληροφορίες για το πότε αναρτήθηκε το post, από ποιους διαδόθηκε (shared) και σε ποια στιγμή.
Το Google+ Creative Kit ενσωματώθηκε στον τομέα των φωτογραφιών και σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία ανεβάζετε στο Google+ (crop, rotate, autofix, effects κλπ.).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Google+ είναι πλέον ανοικτό και για τους χρήστες των Google Apps, ενώ σταδιακά ανοίγει και για τις επιχειρήσεις.
[πηγή Google]

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου