Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στη Globe One Digital η Energa


Η Globe One Digital, www.globeone.gr,ανέλαβε το Search & Social Marketing για λογαριασμό της Energa Power Trading(Energa), της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας προμήθειας ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Η συνεργασία περιλαμβάνει  ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών  στον τομέα του Digital Internet Marketing και του PerformanceMarketing της Energa, και όλες τις υπηρεσίες ψηφιακής διαφήμισης και προβολής της στο internet.
Πιο συγκεκριμένα, το ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που θα παρέχει η Globe One Digital στην Energaπεριλαμβάνει: Search Engine Optimization για το portal της Energa, τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής προβολής μέσω του Google AdWords, Display Banner Campaigns σε συγκεκριμένα Digital Media, και ταSocial Media (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube) της Energa.

Η Globe One Digital, από την ίδρυσή της, έθεσε ως πρώτο στόχο την κατάκτηση της κορυφής στους τομείς  της υψηλής τεχνολογίας και της ψηφιακής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1997 έχει δημιουργήσει δεκάδες ολοκληρωμένα internet projects, ενώ από το 2003 εξυπηρετεί με μεγάλη επιτυχία πολυάριθμους και σημαντικούς πελάτες στον τομέα του Digital Internet Marketing και του PerformanceMarketing.
Το σύνολο των υπηρεσιών της Globe One Digital καλύπτει κάθε τομέα της ηλεκτρονικής προβολής (SEO, PPC, Social Media, CRO), ενώ από το 2006 και μετά έχει αναπτύξει πολύ υψηλή τεχνογνωσία στη διαχείριση των Social Media. Η Globe One Digital είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Google AdWords (GoogleAdWords Certified Partner) και γνωρίζει σε βάθος τον καλύτερο τρόπο σχεδιασμού των PPC Advertisingπρογραμμάτων, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των συνεργατών της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Energa ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, έχει αναπτύξει σημαντικές διασυνοριακές δραστηριότητεςεμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας. Η Energa Power Trading SA, ιδρύθηκε το Μάιο του 2006 και είναι θυγατρική της Energa AE, η οποία από τον Ιανουάριο του 2011 κατέχει το 100% των μετοχών της. Παρέχειυπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα / υπηρεσίες που απευθύνονται και καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρησιακών και ιδιωτών πελατών. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει σε έργα που στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές και στην υιοθέτηση πρακτικών που ενισχύουν την εξοικονόμηση ενέργειας.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου